|

Subtitle

Forside

L

view:  full / summary

Liverpool vs Southampton

Posted by Prestof on August 16, 2014 at 7:35 AM Comments comments (0) 
Da e ventetia snart over og søndag kl. 14.30 e det klart for å hevne det forsmedelige 0-1 tapet fra forrige sesong mot Southampton. 


Skarven e åpen for alle som vil kom å se kamp, 10 kr i inngang som går til Skarven.

 

 

Få søndagsmiddagen tidlig på kok å vær klar til kamp! Blir det bra med folk framover får vi se Champions League kampan også i høst.

Det e ingen aldersgrense når vi møtes og det e selvsagt alkoholfritt i Skarvens lokaler.


Litt praktisk info i forbindelse med opplegget på søndag: Siden skolen ikje e starta opp så klarte ikje skarven å stille med noen for å selge brus osv. Det e fullt lov å ta med sæ drikke og snacks om det e ønskelig. Dørene åpnes kl. 14.00!

Ny sesong

Posted by Prestof on July 25, 2014 at 6:55 PM Comments comments (0)

Nå er det ikke lenge igjen før Premier League starter opp igjen! Her er litt praktisk info ang visning av kamper. Vi har fått en avtale med UK Skarven og det blir dermed visning av alle kamper i PL og CL i høst.

For å finansiere opplegget blir det en inngangspris på 10 kroner for å se kamp. Det blir salg av kaffe,brus og litt snacks.Alkoholfritt arrangement og dermed passer det flott for hele familien. Håper vi kan samles og skape et flott supportermiljø sammen med motstandernes supportere som også er velkommen.

Første kamp er altså hjemme mot Southampton lørdag 16/8 (kan bli flyttet pga tv sending). Vi kommer til å avholde årsmøte i forbindelse med 1 kamp og kommer tilbake med tidspunkt når kamptid er endelig fastsatt!

Frem til da får vi bare kose oss/gremmes med silly season :)Ny sesong

Posted by Prestof on June 20, 2013 at 8:20 AM Comments comments (0)

Denne sommeren ser ut til å være travel og forhåpentligvis produktiv med spillere som kommer inn. Med det, må spillerne forlatere også. Her er en forklaring hvorfor vi ikke skulle sørge over noen spilleres avganger og i stedet gå videre ...

I fotball blir noen ganger farvel møtt med en tåre i øyet, og noen ganger jager fans spillern ut døren med høygafler, dette året har vi hatt to eksempler på hver i Jamie Carragher og Andy Carroll.

Likevel er det noen ganger når man sier farvel at vi må se virkelig hardt inn i oss selv innrømme at kanskje de tingene vi elsker, er faktisk det som holder oss tilbake.

Når det gjelder Liverpool, så synger våre fans navnene på våre kjære stjerner, Reina, Gerrard, Johnson, Enrique, Lucas, Agger, Suarez... Det vil alltid være store navn som kommer og går i Liverpool, de stjernene vi setter vår lit til, de vi forguder og står på tribuenen hver uke mens vi venter på i forventning om at i år er vårt år.

Men når vi ser litt tilbake og virkelig vurderer realiteten i situasjonen, så er det nettopp disse stjernene som har unnlatt å levere år etter år.

Det er noen som individuelt egentlig aldri vært gode nok, noen som aldri var gode nok kollektivt, noe som bare har slått av i viktige øyeblikk i de store kampene eller i det som er kunne være vendepunktet i sesongen, noen spillere som er bare så utrolig gode at de hoder hode og skuldre over resten, men som ikke kan gjøre alt på egen hånd.

Spillere vil alltid forlate klubben, og kansje det er nettopp det som trengs for at klubben skal ta de neste store skrittnene mot den viktige 4.plassen og tilslutt kansje en Premier League pokal.

Tia Travels

Posted by Prestof on June 18, 2013 at 2:05 PM Comments comments (0)Her finner du alt du trenger for å stortrives i byen Liverpool. Kampbilletter til de fleste liga og cup kamper i England og Europa. Det er kun billetter blant Liverpoolfans, og til kampene på Anfield er mesteparten på The Kop. Men akkurat det er ingen garanti. Vi ordner også transport til og fra flyplass. Taxi og/eller minibuss om ønskelig.

 

 

Trykk på linken for mer info:

www.tiatravels.com


Eksklusiv drakt auksjoneres bort

Posted by Prestof on May 19, 2013 at 9:45 AM Comments comments (5)

 

I anledning Carraghers siste kamp for Liverpool auksjonerer Øksnes Liverbirds bort 1 signert Carra 700 drakt med sertifikat. Inntekten går selvfølgelig til 23 Foundation. Drakten er i størrelse XL .Auksjonen stopper neste lørdag kl. 16.00.(den magiske datoen 25.05 ;-)

-

Legg inn bud i kommentarfeltet under. Startbud 500 kr!


Gratulerer til Raymond Berthinussen som vant budrunden!


Rss_feed