|

Subtitle

Forside

Ny sesong

Posted by Prestof on June 20, 2013 at 8:20 AM

Denne sommeren ser ut til å være travel og forhåpentligvis produktiv med spillere som kommer inn. Med det, må spillerne forlatere også. Her er en forklaring hvorfor vi ikke skulle sørge over noen spilleres avganger og i stedet gå videre ...

I fotball blir noen ganger farvel møtt med en tåre i øyet, og noen ganger jager fans spillern ut døren med høygafler, dette året har vi hatt to eksempler på hver i Jamie Carragher og Andy Carroll.

Likevel er det noen ganger når man sier farvel at vi må se virkelig hardt inn i oss selv innrømme at kanskje de tingene vi elsker, er faktisk det som holder oss tilbake.

Når det gjelder Liverpool, så synger våre fans navnene på våre kjære stjerner, Reina, Gerrard, Johnson, Enrique, Lucas, Agger, Suarez... Det vil alltid være store navn som kommer og går i Liverpool, de stjernene vi setter vår lit til, de vi forguder og står på tribuenen hver uke mens vi venter på i forventning om at i år er vårt år.

Men når vi ser litt tilbake og virkelig vurderer realiteten i situasjonen, så er det nettopp disse stjernene som har unnlatt å levere år etter år.

Det er noen som individuelt egentlig aldri vært gode nok, noen som aldri var gode nok kollektivt, noe som bare har slått av i viktige øyeblikk i de store kampene eller i det som er kunne være vendepunktet i sesongen, noen spillere som er bare så utrolig gode at de hoder hode og skuldre over resten, men som ikke kan gjøre alt på egen hånd.

Spillere vil alltid forlate klubben, og kansje det er nettopp det som trengs for at klubben skal ta de neste store skrittnene mot den viktige 4.plassen og tilslutt kansje en Premier League pokal.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments